huhu :) another award.

gagagaga~ mata seriously bersinar-sinar bila baca komen kak anish, bagitau aku dapat award. huhu :) ini adalah yang kedua untuk sem ni. sangatla cute okay. thanks kak anish sebab aku sentiasa *perasan kau!* ade dalam list penerima anugerah ini. huhuhu sengal!


sangat nak gelak bila tengok deskripsi kak anish tentang aku:
'sentiase terbayang2 dia ckp bersungguh2 bile bace blog dia. haha. rindu kamu lah ain!'
*adekah diriku begitu?* miahahaha~

takpe la kalo betol pon kan, kerana mende tu lah yang mengingatkan kak anish kepada aku. haih, rindu kamu jugaklaaa!

mata ngantok pon aku sanggop tahankan demi untuk mengepos entry award ni, disamping tangan yang sememangnya sangat gatal untuk terus menulis. heeee :) esok aku akan mula belaja final versi marathon sebab pasni, aku ade tiga paper yang menanti di talian 25,26,27. tiada kompromi, tiada belas kasihan.

seterusnya, adelah beberapa orang yang terpilih yang ingin aku senaraikan untuk menerima award ini. terima lah dengan hati terbuka okayyy :)

sangat impressed bace entry die. vocab memang terbaek :)

baru recently start bace die punye cite. kelaka. memang catchy.

tak pernah missed ape-ape entry ini orang. suke english die. creative writing.

selalu bagi entry yang buat orang tertunggu next entry. huhu (= seronok bace entry die makan angin.

hahaha :) suke update blog cerita pasal si kecik bertiga tu. comel!!

dengan ini, aku mengucapkan selamat menghadapi final untuk sem ni. hidop memang tak pernah berhenti belaja. dari kecik. sampai la besar macam sekarang. tapi, lagi banyak yang kite belaja, kite akan sedar bahawa adelah sangat banyak lagi yang kite tak tahu. oleh itu, teruskanla belaja. wahai AIN!! all the best to all.

kepada inchek Mohd Faiz bin Abas, jangan berhenti berusaha. teruskan dengan cita-cita anda.

it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

anish said...

hoyeah hoyeah hoyeah! ^^ *kegirangan* haha gila. :P

tengs ain syg!

little ain said...

hahahaha~

you are most welcome :)

jangan gila-gila.

munirah ruslan said...

wow, ive got an award, *dancing, dancing*, thanks laa ain, aku outdated bab2 award ka, tag ka.haha

little ain said...

hahaha^^ it's oke. dah 2 kali kot sem ni aku bagi kau award tau. go and check yang lagi satu.

aku dah agak ko deactivate facebook. huuu payah nak tengok update *bukan menghasut tapi menggalakan untuk reactivate* hahahaha

munirah ruslan said...

mwahaha, tape2, aku kental. tak mau men fesbuk, for a week je kot.haha. aku tadi dah ada niat-niat jahat menggoda. tapi kental. bertahan.haha

little ain said...

hahahaha^^ tapi bukan ke ko punye next paper 30 ke? huhu :P oke, tamau cakap ape dah.

tapi nanti kalo dah reactivate, cepat tonjolkan diri kat page aku. hahahahaha~