Happy Birthday.

hehehehe *sengeh-sengeh. entah pape ain ni*

yelah. tadi emo kan. tibe-tibe happy mode activated pulak kan. takde keja lain, berangan lah tu. eh. berangan pon keje jugak what.

dah. abes mencarut melalut mengarut part.

oke oke. let me get this straight and to the point of this entry. no more beat around the bush. no more turn left nor turn right.

tanpa melengahkan masa.

aku nak mengucapkan Selamat Hari Lahir yang ke-21 kepada inchek Mohd. Faiz bin Abas. semoga sentiasa berada dalam lingkungan rahmat Ilahi. semoga sentiasa diberkati dan beroleh kejayaan di dunia, juga di akhirat kelak.

dan diharapkan jugak, kamu tabah menghadapi hari bahagia ini di perantauan, bukan bersama family tersayang. yang penting, jauh di mata, namun dekat di hati. *like u always said to me :)*


herm. satu yang aku nak highlight kat sini. beliau, maybe, and maybe not know yang aku ada this cik belog. tapi aku macam kondifen beliau tatau sebab, last dia update inchek belog beliau pon, 5 bulan lepas. memang dah bedebu bersarang behabok bekarat *hamboi-hamboi, sukati aku je mengata beliau ye* hehe :) sorry dong.


anyway, aku berharap inchek faiz akan gembira bila kalo beliau baca post ni. dan semoga akan lebih gembira lepas tengok this pak teddy. special for you :)


sekali lagi, happy birthday inchek faiz :)

it's me, little ain~

7 peeps' gossiping:

afy sufy. said...

amboi bnyk pulak strikethrough tu ya :DD

little ain said...

hahaha^^ ni bari betol.
dah penat belaja buat, kena la aplikasi kan.
ni belom masuk part buat love luviey lagi. penuh satu post nanti. ngeee :)
thanks afy!

anish said...

ololololo~ hahahahaha :))

nk teddy bear tu jugak!

ain! jum clbrate bday sesame nnti? ehe :D

GhOsToNe said...

hepy bufday!

little ain said...

kak anish : hahaha ;) pak teddy tu same macam donghae kamu tak? ngee~ nanti kasi kamu jugak satu oke!

huhu :) meh meh. InsyaAllah kalo sempat sebelom masuk sem baru nanti, kite celebrate same-same ek :)

ghostone : i'll tell inchek faiz u wish him happy birthday, oke. :)

nizamsani said...

selamat hari lahir.21.sebaya aku la.ahaks.

little ain said...

hahaha :) ye ke bro same? gagaga! cayalah. betol awet muda. miahaha~