a big fat lie.not.

*sigh* :(

baru balek dari ekspo konvo. penat. marah. sedeh. sume ade. sampai dah tak terkata ape. ancus. musnah harapan aku.

sepatotnye tadi aku berlatih tarian untuk penutup ekspo konvo isnin ni. so, tadi aku dengan lin pegi bilik aerobik. ingatkan kitorang dah lambat. then, sampai sane, ramai yang melepak depan bilik squash dalam pusat sukan tu. means that, cik mil belom datang lagi.

sampai 2.30pm, still cik mil belom datang. pastu ayu group B tepon die. lepas tu, die pon buat announcement.

"korang, cik mil kate, arini training cancel, isnin ni kite tak perform, tapi integrasi macam biase".

tibe-tibe aku rase dunia berhenti berputar. arghhhhhh!! aku marah betolla. what the food kan. macam harem jadah betol. haaa. geram aku.

we have been practicing for the whole semester and it was just a BIG FAT LIE! i really don't get it. i don't understand why. why do you have to jeopardize our hopes? this is our last semester. we deserve to be on stage.

omG! kitorang dah ingat sume steps. aku practice hari-hari kot. aku ta paham apesal kitorang ta dapat nak perform. dan die takde kat situ untuk further explanations. i need an explanation!

oke. it wasn't a lie. he did say that, and we did practice as matter of fact. but still, apesal die tak fight untuk hak kitorang? walhal die yang berpenat lelah segala ajar kitorang sume tarian untuk ekspo ni. benci!

mahu ketenangan~

it's me, little ain~

3 peeps' gossiping:

[Miss Eriqa] said...

wow... is it serious ain??? memang patut la ko bengang.. huhu.. but there's a phrase yang never thought you did said that.. hehehe.. btw.. sabar je la yang..

Fza.ithu.Zazha said...

izit ur last semester dear??

little ain said...

lin : ye lin. siyes. die takde kat situ nak explain why. aku marah weh. aku tau, ko tekejut aku cakap tuuuuuttt kan. tu lah, menyesal. tapi memang betol. bengang aku.

fiza : yes, my last semester for koke dear, not in study. still got 2 more to go. and that's why i'm super mad!