tag dari dearest sis,kak shakirah :)

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

  • abah
  • ibu
  • my dearest siblings
  • shaye suke duit sgt2
  • laptop
  • kawan2,bestfriends
  • ilmu
  • well-paid job~

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?

  • semalam,makan nasi campor kt cafe makngah


3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?

  • kt rumah,syurgaku :)

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?

  • tatau hubungan yang macam mane
  • tp ape pon hubungan tu,hopefuli lasting :)

5. Adakah anda dilamun cinta?

  • tatau,x berani nk ckap. rse mcm x je kan?

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?

  • cafe mak ngah

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?

  • text book marketing the 21st century ~bapak tebal

8. Apakah nama penuh kamu?

  • nur'ain bt zulkefli aka cahaya mata

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?

  • ibu,boleh cite rahsia
  • abah plk,bgi duit,bg support,pham ape yg aku nak *syg mereka*

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

  • laksamana sunan,i want him to marry me *jadikan aku yang halal bagimu*

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?

  • zeri
  • kak anish tayunk
  • ishmael karim
  • ina muthuk
  • fahami majid
  • rumetku yang agk sengal
  • abang alep
  • sume yang sayang aku! ngee~


12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?

  • ye.. tp salu dgn washing machine la. kebaya cuci tgn,takot rosak.

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?

  • bilik kt rumah!

14. Pelukan atau ciuman?

  • both :) peluk sbb rse mcm ade org ambik berat
  • cium sbb rse mcm disayangi
  • shaye tamak ckit ye:)

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.

  • kecik dan kurus *ku jeles*
  • kakak
  • suke invi kalo ym
  • suke padini *kita serupa*
  • kreatif
  • pndai ambik gmbar
  • graduate uitm shalam
  • agk serius sometimes *hoho*

16. 8 perkara yang amat saya gilai.

  • semestinya duit
  • shopping spree *xleh nk stop,gile*
  • clothes
  • shoes
  • hygiene *sgt pnting*
  • makan *omG
  • camping!
  • i'm so into him :) *oops*

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan.

  • sengal
  • xboh kawang
  • ngade
  • cubet kang
  • bukan
  • gelak je keje die
  • ngee
  • oit

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.

  • hijab sang pencinta *omG*
  • the chalet girl ~ tp x abes2 lgi
  • international bisness,keluaran hill
  • text book hubungan etnik
  • pendek kate,sume text book laa
  • malas nk list up lgi,nnto org ckap poyo je

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.

  • rod stewart ~ first cut is the deepest
  • joss stone ~ l-o-v-e
  • fergie ~ big girls dont cry
  • ungu ~ aku bukan pilihan hatimu
  • siti nurhaliza ~ hati
  • kertas ~ kekasih yang tak dianggap
  • james blunt ~ one of the brightest stars
  • avril lavigne ~ naked

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu

  • belaja betol2
  • hargai ape yang aku ade especially ape yang abah dh buat utk aku
  • belaja statistik
  • jgn menyesal dgn sume yang dh jdi kt aku
  • belaja jimat cermat,jangan boros sgt,tp still aku buat jgk
  • banyak lgi,malas nk mention

21. Mari men'tag' org laen.

*sepatutnye tag 8 org,tp aku xde follower sramai tu.. hak3~ jdi,mereka inilah yang harus buat tag ni ok :)

  • kak anishku tayunk :)
  • lilohOney
  • ina muthuk
  • naena manje
  • moon
itu saje,masheh :)

it's me,little ain~

4 peeps' gossiping:

anis said...

wuhuhu~
suda ditag ya..hik3
masheh2 :P

little ain said...

happy doing :)
ngee~

munieyra ruslan said...

ain ,i did this one already lorh!!!

little ain said...

oo yea?
hmm,,never mind then..
dont have to dis again..
tq!