cloud nine :)


omG! al-final.. boleh jgk aku buat post baru
internet kt kolej sgt2 mngecewakan
dah la baru nk bjinak2 dgn mnde alah ni

erm,,byk sgt mnde nk cite
tp ade yg mcm dh agk2 nak basi,so xpayahla
cerita utk arini
aku nk ckap yg aku sgt2 tensyen
keje byk
asgment blambak2
midterm next week
komitmen2 laen
especially taekwondo
aku training betol2 sbb aku nk tpilih ke sabah nnti
ade game right after midterm

xdpt dinafikan aku lebam dgn sgt terok
but still aku training jgk
kalo aku dpt ke sabah tu,mknenye mmg aku deserve laa
utk mase dan tenaga yg aku dh bagi utk game tuh
so,hopefully aku dpt laa InsyaAllah.. :)

erm,,cite lain plk
last night aku jdi wakil utk biro informasi dan penerbitan pgi function cny
agk best tp segan laa sbb wakil je pon wlaupon org laen x tau
hohoho :)
cant stop smiling
byk sgt mnde best happen kt aku dlm mase sminggu ni
ahahaha :) ain2..
happy,mnde yg xdpt dinafikan
aku byk senyum walaupon sgt xlarat
mgkin sbb die
hohohoho :)
adeh~

erm,,ape lgi eh?
xde la kot
nnti kalo ade mase,aku upload pics semalam
heee~
adios :)

it's me,little ain~

4 peeps' gossiping:

anis said...

my dearest ain :)
just wanna let u noe,
if u've taken d background from thecutestblogontheblock, make sure u change ur layouts to minima ;)
so that u can see ur background right from the start

little ain said...

susahnye nk gune mnde alah ni kak anishku.. naek angin je kejenye nnti.. :)

anis said...

it takes time la my dear :)
huhu..ilek keyh?

little ain said...

ahahaha :) baeklah kak anish.. akn belaja dri semasa ke semasa.. nk letak lgu plk boleh?