I tell you the story of Us.

Assalamualaikum :)

hehehe. thou i have posted one entry for Wordless Wednesday this morning, but i just can't wait to post this one :)

entry ni aku buat sepesel punya untuk krew seliparlour, mimi. why oh why? sebab, time aku dok menggodek godek kat dashboard tadi, baru aku perasan yang entry aku dan jugak ariffin janal (whom is also one of seliparlour's crew) dah post adalah sebanyak tiga ratus enam puluh lima entry ghupenya. banyak kan tu. let say kalo aku post entry tiap tiap hari selama tiga ratus enam puluh lima entry, tu dah maksudnya setahun kan. tapi yang pasti cik belog aku ni dah berumor lebih dari tu dah. aku ni sepatutnya dah layak dipanggil blogger veteran la kan. hahahahaktuihhh. poghasan lak ehh ;p

so anyway, apa kena mengena entry tiga ratus enam puluh lima hari ni dengan mimi dyana? heee takde apa menarik pon ;p cehhh jahat gila ayat aku kan. bunyik macam dengki je. huhu lempang laju laju kangg. actually, mimi baru je seminggu lepas tukar dia punya url belog kepada three-65.blogspot.com. so, itulah kena mengenanya. hehehe. plus, aritu dia penah macam perli perli mak kat facebook kan, pasal dua entry mak yang lepas yang bunyik dia macam ehem ehem sikit kann. walhal takde ape ponn. so mak pon cakap la ngan dia, nanti mak buat satu entry untuk dia. hahaha :D oleh itu, korang sume boleh la mengunjungi belog mimi dyana, ariffin janal ngan lagi sorang crew seliparlour, which is cik fiffy. diorang punye belog kadang kadang sengal sikit, tu yang aku baca pon rasa macam nak bunuh diri je. ehh, salah. maksud aku, kadang kadang aku rasa macam nak gi bunuh je diorang ni. ahaaa that sounds better :p

sila klik untuk tumbesaran yang sihat walafiat.

itu haa, aku siap print screen segala nak bagi bukti yang aku tak tipu kann. kalo aku tipu, nanti ariffn janal pulak datang reveal kat kau orang cakap aku tipu. sebab apa? sebab ariffin janal sebenarnya seorang yang aku telah jemput khas dari Bangladesh dpp eon uum untuk menjadi penulis kedua di cik belog terchenta ni. silakan tepuk tangan sekali sahaja untuk beliau. yeayy :)

okay then, itu sajalah untuk entry kedua pada hari ni. aku eksaited terlebih la pulak kan, since arini happy yang amat sangat sebab aku punye carry mark untuk applied stat ni berjumlah lima puluh per lima puluh peratus. Alhamdulillah. syukur ya Allah. at least aku tau yang aku dah pon lulus paper ni. cuma tinggal final untuk work hard, seriously hard. God, please help me and friends. 

akhir kata, sebelom penutup entry ni, aku sertakan korang dengan headers chantek crew seliparlour. and, aku punye header sah sah la korang boleh tengok kan kat atas tu haaa. yang paling loser sekali. nak buat tak gheti lak eh. nak buat camane kann, buta teknologi T_____T aritu ariffin janal ada janji nak buat tau. pastu bila aku constantly menuntut janji itu kat fb, dia jawab, "banyak task ni. satu2 ye, sabar". HAHAHA. fine then. akan ku tunggu demi header cumils. tak cumils siap ariffin janal ;p






so, until next time. take care, people! :)

love for Seliparlour's crews.

sincerely yours,
ainzulkefli.

8 peeps' gossiping:

putrifayad said...

wah 55% sgt cerah peluang nak dapat A+ tu yang...gud luck k..;)

little ain said...

@putrifayad

InsyaAllah :)

doakan ain A+ ekk.

thank you. sayang fayad mucho mucho! :D

MDS said...

Hebak mu! A dalam tangan tu.

HAHA! malu lah awak promot ittew.

Ariffin Janal said...

gua dari bagladesh??? wachaaaaaa!!

little ain said...

@Ariffin Janal

hahahahaha!! rilek lah. kan dah strikethrough tooo ;p

little ain said...

@MDS

tak hebakk ahh. Alhamdulillah midterm ngan quizzes full marks. pastu untuk assignment memang lecturer nak bagi 15% konpem.

Alhamdulillah. mintak2 boleh macam tu lah nanti. doakan mak tau nyahh :)

elelele malu konon. hahaha. kan ai dah siap bagi love, yours, sincerely bagai tu kan :)

jaya jr said...

haha,sedak doh rase carry mark lulus..bleh tido malam nok exam..haha

little ain said...

@jaya jr

hor Alhamdulillah. jangan main, masuk ni 3kali doh ambik paper ni. wase nok putus anok tekok. muehehe :)

beng gitu. dok aci tido tido awal ni. hok penting, kene skor A.

heee :D