you.

God, protect him.




i know i sound a little exaggerate, but this is not good.

it worries me to death.

p/s : Alhamdulillah, fiq is okay. she has posted something on her wall.

it's me, little ain~

10 peeps' gossiping:

jaya jr said...

laa,fiq tu pempuan..
ingt laki..
huhu

little ain said...

hehehe :)

yep. her name is afiqah.

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

hampir sy keliru si fiq tue huhuhuhu

btw, sy folo blog ini..

stiffler said...

i pun ok je kat sini ..u tak perlu la risau pasal i ..lagipun ada power..kalau ada orang nak rogol i ke ,nak pukul i ke ,i lempang je sekali..sebab badan i berotot..lagipun mereka akan takut kalau dengar nama 'stiffler'..cakap je nama 'stiffler' terus lari ..ada sekali tu dia nak tembak i ,pastu i cakap i ni stiffler..terus dia tembak diri dia sendiri.

little ain said...

sahromnasrudin

waalaikumsalam :)

heee :D jangan keliru tau. fiq dan him tu org yang berbeza. Alhamdulillah fiq kat zagazig, tapi rasenye die takde kat situ because she's travelling. semalam die dah respond kat facebook.

kawan yang lagi sorang ni still lagi tak dengar cite. tu yang risau sangat ni.

little ain said...

stiff

hahaha!! org yang bace ni pon naik geli hati tau tak.

tolong maintan badan berotot ehh? kang tak larat nak lari kalo ade yang nak culik ke, rogol ke. huhu! sengal.

ch!natsu said...

darl..
mnta maaf nak tgur smthg..
dat pict..
kinda appropriate for us, muslim..
saya rs kamu fhm..

little ain said...

are you sure? rasenye macam takde ape2 sebab ni cume untuk luck.

http://en.wikipedia.org/wiki/Crossed_fingers

it's okay then :) thank you sebab tegor. i'll better be careful next time :)

Aujinz said...

Semoga beliau selamat dan semua rakyat Malaysia yang ada di sana selamat..

pic tue agak kurang..err..cross macam tue pun dah nampak bentuknya macam mana..

better tukar gamba tangan yang sedang berdoa lagi elok..

aliefcmoi said...

fikirkan fiq tu pakwe kamu..hehe..salah anggap sudah..hehe.sorry..hye awk,kalau rajin dtg la blog alief..kalau sudi follow la..alief sgt mnhargai kesudian anda utk follow alief..huhu.. http://aliefcmoi.blogspot.com/