it is

since we've been together :)


ouhhh, sudah lama ghupenye. 730 hari bersamaan dengan dua tahun, kan? ye, mungkin hubungan kami tidak selama hubungan orang lain. tapi aku rasa cukup bermakna dah. macam macam yang aku dan dia dah go thru together sepanjang dua tahun ni. penuh duri dan ranjau. sometimes okay, sometimes tak. sometimes aku marah marah pastu abandoned dia. ouhhh kesian tau. time aku emo je, mesti nak cari dia. time eksaited terlebih pon cari dia jugak. haih macam ape je perangai gini. tapi siyes aku sayang dia gila gila tau. 

my many thanks to always you and i for being such a loyal and a very good friend to me all this time. i appreciate that. 

*****************

heeee :D maaf yaa korang sume. bukan niat nak rahsiakan tapi yang sebenarnya this 730 days widget ni refers to ulang tahun kelahiran cik belog ni. bukan ada apa pon. aku harap entry ni dapat menjawab teka teki yang bermain dalam otak korang sume (bajet orang curious nak tau la kan). sorry tau, especially to daten sebab dah macam sedih sedih aku rahsiakan dengan sapa aku berhubungan sulit ni kan. hehe. kepada pak cu saufi pon same tau. ain belom ada <3 lagik. 

yang berkenaan dengan entry ini,






memang benar. aku mengaku dan tak nafikan. aku suka seseorang tu. seseorang yang jauh nun di sana. tapi apa masalah aku?

ini.

Alexithymia 
- difficulty in describing feelings to other people



huuu sangat kesian, tapi itu lah hakikatnya. aku boleh jadi sangat open pasal mende lain, but when it comes to lovey dovey thingies, i'm hopeless and helpless. tapi takpe, aku anggap tu sebagai satu bonus untuk diri sendiri. sebab penyakit hak satu ni lah, aku masih aku yang dulu. :)

aku rasa nilah entry yang paling lame sekali sebab aku takde semangat langsung. penat dan ngantok. tapi aku paksakan jugak demi entry 730 days ni. it only come once. so, kalo dah melepas kali ni, takkan hari ke 730 berulang lagi. kan? 

lastly nak cakap yang entry ni sepatutnya di post pukol dua tadi, tapi oleh kerana perasaan mengantuk yang terlampau, aku kalah jugak. lalu rebah terkulai layu atas katil di kolej misc terchenta neh. and that's why entry ni baru terpost. 

until next time, i seriously miss him. so much.

xoxo.

it's me, little ain~

12 peeps' gossiping:

frogprincesz said...

hehehe....ini ke yg di rahsiakn sgt mse kt blik...hahaha....

ok2...congrats 2 u n ur alwayz you and i..hope u n ur blog have more n more happy moments together...hahaha.. =D

btw...nk alexithymia gak la..haha.. =P

gaung said...

daten la nie..dia duk kol aku cari rahsia..aku tak bgtahu pon.hehehe

little ain said...

dila

aah. HAHAHAHAHA! macam ape je kan? kalo betol la ain dengan sape2 dah dua tahun macam ni, memang ain celebrate grand2 ahh. hahahaha! :)

thank you dila. i hope you and frogprincesz will have happy moments too. appreciate it, and write whatever you want okayyy :)

heeeee it comes naturally laa. believe me, you don't want that problem. grrrrr

little ain said...

famiey

hahahaha siyes ke daten tepon?

ch!natsu said...

Alexithymia ?

me oso sumtimes.. hoho~
btw congrats dah 2thun.. =)

little ain said...

yep, thats what it is called :)

heee thank you!

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

tu la..rahsia rahsia lagi...rindu rindu an la.. hehehe..

little ain said...

hahaha kan? rahsia je kejenye.

tapi sebab mende belom ade pape, rahsia je la. kalo ade, rahsia jugak. hehehe :D

rindu rindu an? kat sape? org? hahahahahahaha!

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

err..dah terbiasa taip jauh jauh.. rindu rinduan la.. hehe


ain la rindu rinduan sebab rahsia sangat. hehe..

p/s : mane boleh rindu dekat orang yang tak rindu kita.. hehehe

little ain said...

hahahahahaha tak lahh. org takde sape lahh. yang nak dirindukan tu sangat jauh dan tak kenal. so, tak boleh nak cakap ape.

p/s : hahaha boleh laaa. buat diam diam je. ngeh3.

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

oh..bole ke?camtu nak rindu rinduan dekat cik ain la...

wahahahaha


:P

p/s : ehhh..ni bukan senyap senyap dah..haha

little ain said...

hahahahahaha tau takpe.

dah dah, rindu diam2 tak boleh bagitau ;p

okay, dah boleh start rindu sekarang. hehehe :DD