update lagi yeayy

Assalamualaikum readers!

hihihihi. herm, nak bagitau post semalam tu actually memang ihklas untuk readers always you and i tau. since pindah ke kolej atlet *lah sangat ni kan*, memang payah nak bukak blog. tatau apesal. facebook bukan main laju, twitter pon takleh bukak. memang dasar dengki betol. ingat atlet ni tak reti ke blog segala? tau joging je ke? kalo joging je, takde lah aku ni buncit sedua macam je kan. ohhh tidakkk!

petang ni suppose kena training, pukol 5. tapi tengah hari tadi lepas makan, aku terus ke kolej sime darby terchenta *masih* dan lepak kat sini. jadinya, training petang ni skip la kan. haha. aku dahla tak bawak handphone ngan kunci bilik, ada la jugak alasan nak berlama lama kat sini. bagi peluang kat mereka kat sini untuk lepas rindu diorang kat aku. hehehehe sila ambik baldi letak depan korang sekarang.

okay lah, sampai sini je untuk kali ni. tatau nak tulis apa, sebab too excited to write kan. by the way, sekarang ni aku tengah dalam proses nak tukar balik ke kolej ni. hopefully lulus la kan . kalo jadi, InsyaAllah by next week, dah boleh pindah. ape ape pon, semoga readers always you and i sume sihat walafiat belaka. rajin rajin datang sini kalo rindu ekk. heee okay dah boleh muntah dalam baldi tu.

until next time, i hope you have a good day! :)

p/s : today is mira's birthday. happy birthday rumet! :) errr actually, she's my ex-roomy. 

it's me, little ain~

11 peeps' gossiping:

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

baldi dah ada dkt depan..

hehehe..

aleen aiden said...

d same goes 2 u..have a nice day! ^_^

forever love said...

hoho..sunyi je akk xde...

little ain said...

azizee

hahahha.

muntah dah?

little ain said...

aleen

okayy honey.

miss you lahh.

little ain said...

atq

sorry. sini takleh bukak belog. kalo pakai broadband je boleh.

forever love said...

kene block ke kak?

little ain said...

bukan blok. mungkin slow yang teramat kot. gmail pon takleh bukak. grrrr

forever love said...

pergh..melampau betol..ada betul kan pape ke?

little ain said...

heh? tak paham.

forever love said...

means cm die tgh nk upgrade ke..ada tambah kelajuan ke...