it goes to each and everyone of you.

selamat tengah malam.

lately, update belog tengah malam.
arini ujan kucing dan anjing.
sangat lebat dan nonstop.
aku mandi ujan tadi.
ibu kasi. yeay!

mesti ibu paham yang aku tengah mengalami proses tumbesaran yang sihat.
dan beliau tau yang anak dara dia ni dah nak meninggalkan zaman remaja.
oleh itu, ibu bagi mandi ujan sebab time kecik dulu tak pernah.
ibu sangat strict pasal mandi ujan dulu. kesian kami.
dan tadi, mungkin yang terakhir kalinya.
walaupon boleh kira dengan jari,
bape kali je aku mandi ujan
sepanjang hidup ni.
sob sob sob.

*****

motif post entry baru ni sebabnya nak tayang satu award. cik atiq yang kasi. hihihihi! macam sengal je. dapat award pon nak bangga kembang semangkuk hayun. herm, sempena dah nak dekat tahun baru ni kan, mesti lah nak bagi penghargaan kat orang-orangan yang selalu buat aku senyum tiap kali baca belog diorang, ataupon baca komen diorang, ataupon dapat mesej diorang, ataupon chat ngan diorang, ataupon cakap ngan diorang, ataupon apa-apa je la ain, kau memang banyak cakap.



dan orang-orangan yang bertanggungjawab buat cik ain senyum nipis, senyum lebar, senyum nampak gigi, senyum kambing ,*eyes rolling* gelak dekah dekah, gelak sampai sakit perut dan gelak sampai satu rumah tau *yawning* ialah,

semua readers always you and i yang terchenta dan tersayang ni. 

terima kasih bebanyak untuk entries dan komen korang yang sangat lawak-kelaka-funny-lucu tahap tak hengat kuasa lapanpuluhlapan. you made my day, siriusly! terima kasih jugak kerana sudi berkunjung ke sini dan menyokong always you and i. tanpa anda, siapalah cik ain. ececece bajet artis yang keterdivalicious-an melampau la pulak kan. maaf, cik ain over-excited pulak. heee :D

until tomorrow,
selamat bercuti untuk semua :)

it's me, little ain~

18 peeps' gossiping:

zEri sAfEerA said...

hahahaha :)) bia benar. org lame gile kot x mandi ujan. mmg x rajen ah sejok beso ni. kecik2 dulu sokmo ah. hehe :D

little ain said...

tiada yang benar melainkan yang benar shj. tu yang time asrama dulu, bile ujan bukan main agi mandi ujan. kang open air kat tmpt kite mandi tu. huhu!

mujp ibu bagi tadi. mandi lame gile. biru kaki baru naik. huhu.

zEri sAfEerA said...

hahahaha :)) tobak doh ain. sebab 2 org pengong gok tngok ketrujaan ain mandi ujan time asrama lu. wakakakaka :))

little ain said...

tau dakpe. mmg jarang kak pirah eh org mndi ujan. zaman kecik2 dulu doksoh harap ah. sebab tu kalo kene ujan dok tahan, demam slalu.

ni pon, soksek2 dh hidong. grrrr

hiro said...

selamat tahun baru ain..semoga tahun anda bahagia.

little ain said...

selamat tahun baru jugok ASY :)

may joy and happiness comes in abundance!

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

mandi hujan...setiap balik keje pun mandi hujan...dari kecik sampai besar mandi hujan....


keh keh...

buDAK keCIK said...

cuti2 m'sia. ngee

little ain said...

azizee

huhu yeke? hebat sehh! kalo kat rmh ni, jgn harap nk mandi ujan scr sengaja. ibu mmg tak bagi. tu yg besau ni, pantang tengok ujan, mesti nk mandi :)

little ain said...

budak kecik

selamat bercuti :)

JIJI YU said...

dasat tol...entry cam pyramid tungangl langgang gitu...nway selamat tahon terbaru..

adli said...

eppy new years tooooo~

adli said...

happy new year too....
azam baru,hp baru,laptop baru,
huahuahuahua~

adli said...

eppy new year t00
x sabar nak umo 20 tahon!!!!

little ain said...

jiji yu

heeee ye ke? ahahaha! happy new year you too! :)

little ain said...

adli

selamat tahun baru jugak :)

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

heppi new year cik ain..

semoga tahun lepas dapat dijadikan pengajaran supaya lagi kuat dan power tahun ni untuk semua sudut..


hehe..

little ain said...

happy new year you too.

InsyaAllah. masheh banyak2. same goes to you as well, inchek :)