welcome back to school T_T

Assalamualaikum :)

kabare orang kampong? huuu dah start rindu balek walhal baru pagi tadi sampai uum T_T tak suke!

isnin ada midsem. suka tak suka, kena jugak . haih.

semalam maghrib baru kemas beg. pastu mula la berpeluh sebab tak muat la, baju belom kering la. sweater hilang la. macam-macam. dah nama lagi alasan tak nak balek kan. haish.

entry pasal kawen kak izi yang kami (Persatuan Mahasiswa Anak Terengganu UUM) attend ari khamis aritu belom lagi terbuat, tak larat.

nanti la ye, lepas dah setel down everything.

lepas ni mesti aku akan kurang mengupdate dan mejenguk ke blog sebab al-maklum, kolej sime darby ni wireless memang terbaik *lah sangat* kan.

anyway, welcome back to school everyone. teruskan berjuang untuk masa depan. :)



it's me,little ain~