sudden enthusiasm

baru abes kelas cross-cultural management.

lepak kat komputer lab fakulti perakaunan jap sementara nak tunggu next class, finance.

herm. arini aku bangun dengan semangat baru.

semalam takde pon aku menanges ke apa kan. miahahaha :)

tengah baring atas katil sebelom lelap, aku rasa macam bodoh pulak bila post entry semalam tuh.

padahal, bukan apa pon.

haish. memang la perangai remaja sekarang macam ni kan.

tiba-tiba jugak aku rasa tak matang langsung.

aku nak anggap aku tak pernah tulis post semalam.

tapi aku tak nak padam pon post tuh.

in case, memang betol pon dia suka orang lain, aku okayy je :)

panjang lagi hidop ni.

i'm 20. wayy to go.

benda-benda cikai macam tu, tak patot langsung jadi alasan dan kekangan.

perghh. tiba-tiba aku jadi orang paling matang dalam dunia pulak. weeeee!

retarded me :)

it's me, little ain~

3 peeps' gossiping:

aleen adela akoo ^_* said...

eh,kamoo amek kos ape?akaun jugak kah?xsker finance!costing lg bes..hu3

MOFASAD said...

umur 20?? muda lagi.. kejar cita2 tu dulu ok.

little ain said...

aleen
huhu tak lah. buat international business, tapi sume tu kene ade. finance payah. Grrrr! tapi costing tak pernah buat. hehe :)

bro mofasad
hehehe baek baek :)