Hanya Kerana Cinta

Assalamualaikum Malaysia :)

hehehe pagi ni belom tido lagi lepas sahur. buat laundry baju yang bergunung-ganang ni. penat seh. tapi nak kena setel gak sebelom balek.

so, arini dapat broadband Yong. memang tak nyempat nak sidai baju, aku biarkan diorang merendamkan diri dalam Downy, kasi wangi gitu. ecece alasan. walhal tak sabar-sabar nak berjalan-jalan, pastu nak download lagu. aku kena ambek kesempatan sementara masih ada. hehe.

lalu, aku bukak la page hot fm. scroll punye scroll, jumpe sesuatu yang best. aku play video ni, teros dup dap dup dap bunyi jantung. jatuh chenta dengan aril dalam lagu ni. hahaha! padahal aku tak suka langsung kot mamat ni, macam poyo je. ini lagu raya yang tak macam nak raya langsung. dengan bersegera aku download video ni, teros upload dalam cik belog ni. silekan dengar okay :)

enjoicee~

video

it's me, little ain~

6 peeps' gossiping:

yusuf mujahidin ™ said...

salam..
sehat?

ttdi tu stand for taman tun dr ismail kt damansara


selamat merdeka
merdeka jiwa
merdeka fikiran
merdeka!!

little ain said...

salam :)

huhu Alhamdulillah sihat walafiat..

oo oke oke.. TTDI..
thought it's TTI..
taman tamadun islam..

selamat merdeka you too :)

hamzah ian said...

seyes gua sedeh..

little ain said...

sedih dengar lagu tu?

hahahaha lembut yang amat jiwa.

Emilia Emira said...

lagu raya skrg daa xfeel sgt laa...ngeh3

little ain said...

emilia
aah. memang tak feel raya sangat.

tapi keluar feel lain pulah. huhu

thanks sebab singgah.