sakitnye sebuah penyesalan


i just got back from koke. sbelom balik bilik,aku pgi mall kjp,ambik duit. haih,keje aku ambik duit je,mujo abah x botak2 smpai skrg *syg abah* :)

aku mnderita kesakitan pagi ni *statement sengal*. semalam balik dri seroja,aku x smpat smyg isya'. jdi aku bsiap dgn sgale kmgkinan pgi ni. bangun je pgi td aku teros nanges sbb saket yg amat. Tuhan je la tau betape aku x sggp nk lenguh2 1 bdan ni. dri pinggang smpai ke bwh kaki,aku rse mcm lumpuh. mira tgh siap2 nk pegi integrasi,jdi aku xnak sshkan die bubuh minyak panas. aku pegi bilik kak wani dgn yong,but no one was inside. aku x pegi cari wani sbb aku tau wani taleh bau ubat,die pening. so aku gi cari lilohoney kesayanganku tp mlgnye,pintu bilik lilohoney lock jgk. bile aku bukak pintu bilik lin,aku nmpak lin tgh tido lgi tp tetibe pintu bilik lilohoney tbuke. hehe :) ni dialog kami.

lilohoney : bkpe ain?
aku : lilohoney,ain lengoh pinggang,period. lilohoney tlg letok minyok panah boleh dok?
lilohoney : jap eh.
*diam* (lilohoney sdg mncari sesuatu)
dh jmpe.
lilohoney : beto eh.

*ahahaha* haros ke letok jgk dialog ni? ngee~

then lilohoney ltk ubat pnas kt ats blkg aku smpai ke tapak kaki dgn penuh kasih syg *ahaha,betol dop lilohoney?* rse ok skit pinggang aku ni,kalo dok ya Allah Tuhan je tau. pstu kitorg smbang2. byk mnde yg kitorg ckap pgi td. honestly,aku rse sgt lega lepas dh ckap dgn lilohoney bkaitan dgn entry lilohoney yg btarikh march 25th. huhu,sesuai dgn tajuk entry tu,mmg betol y manusia ni bmcm2 jenis manusia. manusia y baik akn cube utk mlakukan amar makruf nahi mungkar dan akn bbaik2 dgn sume org. bbeza dgn org y busuk hati y akan cube utk buat org lain gadoh dgn mnyebarkan cerita plsu dan x benar. Tuhan,ade jugak org gini kt dunia ni. oleh itu,aku cube sdaye upaya utk x tgolong dlm golongan org yg mcm tu. aku akn cube utk jdi kawan kpd sume org y aku knal walaupon aku bukanla y tbaik.

ok,smbung balik. hmm,lpas dh smbang byk2,aku mtk lilohoney letak lgi ubat kt pinggang aku sbb dh x panas lgi dh. Ya Allah,sakitnye Tuhan je tau. gane agknye keadaan ibu mse nk mlahirkan aku dlu? msti lagi saket dri ni,ibarat nyawa kt hujung tanduk. Ya Allah,lindungila ibu. aku syg ibu sgt sgt sgt sgt. justeru,aku ambik ksmpatan ni utk ucapkn jutaan terima kaseh kt lilohoney syg sbb dh kurangkan skit sakit aku pgi td. kalo aku dh buat test koke last week,sumpah aku xkan dtg kelas arini. nk je aku dok meniarap,takkan bangun smpai saket ni betol2 ilang 4 ari lgi. masheh lilohoney. ain nk bgi lilohoney award tp ain tatau gane nk buat sbb ain x bguru agi psl ni. hehehe :) kkgi bile ain tau,ain bgi okeh?

citer kt koke plk. td kitorg koke kt bilik cak lempong kt pusat koke. aku pressure sgt sbb aku x attend kawad sem ni. meaning to say,aku xkan dpt a utk koke. b+ pon jgn harap. koke x dpt a akn sgt mjejaskan pointer final aku. Ya Allah,aku tensyen smpai nk keluar ain mate. aku mnyesal *sgt2 sungguh2*. tatau nk buat ape lgi. aku maen2 ke? aku xnak abah kate pnyebab result aku terok sbb aku aktif sgt taekwndo dan jap agi die akn sruh aku quit. omG! pkir psl result final akn buat aku rse down sgt2. ain ain ain ain ain smpai bile nk jdi gini? ain,tlg buat betol2. jgn jdi mcm sem lpas. aku xkan dpt result bagos kalo maen2 mcm ni. *sigh* aku menyesal tp aku tau,itu x mbawa ape2 mkne lgi dh.

Tuhanku,panjangkanlah usiaku dalam mentaatiMu dan RasulMu. Amiin~

it's me,little ain~

3 peeps' gossiping:

LiLohOnEy said...

ekeke^^

same2 chum..

cyg kamOo sgt ;)

bkn berguru la chum,,

share pew yg ak tw jew..

isk~~



*dialog tu,, malu la.. hehe*

anis said...

time 'sakit' kte salu aja sama :D

little ain said...

to lilohoney : masheh lilohoney..

to kak anish : ahaha :) ape kesakitan yg dihadapi anda cik?